CultuurDe Diemer Harmonie geeft op zaterdag 16 maart samen met het koor Blauwe Maandag een dubbelconcert in de Amstelkerk in Amsterdam. Het concert staat onder leiding van dirigenten Marianne Selleger en Vincent van den Bijlaard. Blauwe Maandag neemt bezoekers mee op een muzikale tijdreis, en swing, twist, fox en wals mee op de klanken van de Diemer Harmonie. Het concert begint om half acht, meer informatie vind je op diemerharmonie.nl.Welzijn Diemen organiseert vanaf volgende week donderdag elke week bewegen op de trampoline voor 55-plussers. Bewegen op een trampoline verbetert je coördinatie en balans. Op vrolijke muziek train je al je spieren, en dus ook de lachspieren. De lessen worden in een rustig tempo gegeven. Iedereen kan meedoen op het eigen niveau. De trainingen vinden vanaf 11 januari elke donderdag om 14:30 uur plaats in Huis van de Buurt 't Kruidvat in Diemen-Zuid. Aanmelden kan bij jumping fitness-instructeur, gewichtsconsulent en voedingscoach Wendy Jong via 06-54233585 (telefonisch of via WhatsApp).


Mensen met een stadspas kunnen voor één euro zwemmen in het Duranbad in Diemen-Zuid. Sinds de zomer kan het al in verschillende zwembaden, het Duranbad doet nu dus ook mee met de actie. Het zwemmen voor één euro is het hele jaar geldig en voor mensen van alle leeftijden. Alle inwoners met een laag inkomen en met weinig spaargeld kunnen gebruikmaken van de stadspas. De uitbreiding van het Stadspasaanbod is één van de maatregelen uit het pakket maatregelen voor mensen met geldproblemen.


Jazz & Drinks was afgelopen weekend opnieuw een groot succes. De kaarten voor het evenement waren uitverkocht en de foyer van theater de Omval zat vol. In totaal waren er ongeveer honderd bezoekers. Het evenement werd verzorgd door Trompettist Teus Nobel. De komende maanden treden verschillende artiesten op in de serie jazzconcerten van Studio DMN. De volgende editie is op donderdag 21 december. 


Burgemeester Boog heeft afgelopen zondag het derde seizoen van Jazz & Drinks geopend. Er waren ongeveer honderd kaarten voor het evenement in café Blauw in theater de Omval verkocht. Het evenement werd verzorgd door violist Sietse van Gorkom. Op zondag 5 november is de volgende editie in de serie jazzconcerten van Studio DMN. Dan treedt Trompettist Teus Nobel op. 


Aanstaande zondag start het nieuwe seizoen van Jazz & Drinks. De serie Jazzconcerten in café Blauw in Theater De Omval wordt georganiseerd door Studio DMN. Elke maand wordt er een editie gehouden. Zondagmiddag treedt violist Setse van Gorkom op. Er zijn nog kaarten beschikbaar, deze zijn te verkrijgen via de website van Theater de Omval. Later in het seizoen treden onder andere het Teus Nobel Trio op en het Anna Serierse quartet op. 

Burgemeester Boog bedankt op social media alle vrijwilligers, ondernemers en sponsors van het Duke Festival. Het Jazzevent werd afgelopen zondag gehouden en was onderdeel van Smakelijk Diemen. De optredens werden onder andere verzorgd door het trio Leo Herzog met zangeres Inda Duran en Total Response. De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement. Boog noemde Smakelijk Diemen en Duke geslaagd en schrijft dat de gemeente dit soort evenementen graag ondersteunt.

Over Studio Dmn

Te beluisteren

Analoge kabel 103.3 MHZ

Mediabox kanaal 915CI +

insteekmodule kanaal 363

Via de Ether op 106.10 FM

Gegevens

IBAN NL79RABO0393515702

BIC RABONL2U

BTW NL008736248B01

KvK 41204059

Het weer in Diemen