112 - Politie


Burgemeester Boog is gistermiddag langsgegaan bij het horecabedrijf waar in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsvond. Rond half drie ‘s nachts werd er geprobeerd brand te stichten. Een nacht eerder rond kwart voor één vond er een explosie plaats. Er was niemand in het pand aanwezig, er zijn geen slachtoffers gevallen. Volgens Boog zit de schrik er goed in. Hij heeft publiek cameratoezicht ingesteld. De politie zoekt getuigen of omwonenden die meer informatie over de incidenten hebben. 


Een automobilist is dinsdagavond laat gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Diemerpolderweg. Dat meldt Hart van Nederland. Het ongeluk gebeurde rond half twaalf. De bestuurder was met zijn auto tegen een boom terechtgekomen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto moeten bevrijden. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.De politie heeft bij het ongeluk waarbij een bestuurder van een Fatbike zwaargewond raakte, meerdere mensen weggestuurd die zich hinderlijk ophielden rond de plaats van het ongeluk. Het basisteam Amstelland Oost van de Amsterdamse politie meldt op Facebook dat het gedrag van omstanders niet wenselijk is en de hulpverlening hindert. Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag op het Diemerplein. De fietser in botsing met een verkeersbordenbusje dat wilde afslaan. De traumahelikopter kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. De politie zoekt nog naar getuigen van de aanrijding.

Een woning in Diemen Noord is donderdag op gezag van burgemeester Boog
gesloten. De politie nam eerder in deze woning drugs, wapens, illegaal
vuurwerk, een geldtelmachine en een groot bedrag aan contant geld in
beslag. Er wordt daarom een gerechtelijk onderzoek ingesteld naar
criminele activiteiten.


Een bestuurder van een Fatbike is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op het Diemerplein. Dat meldt AT5. Het ongeluk gebeurde rond vier uur. De traumahelikopter kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Volgens de lokale zender van Amsterdam kwam de fietser in botsing met een verkeersbordenbusje dat wilde afslaan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. 

Over Studio Dmn

Te beluisteren

Analoge kabel 103.3 MHZ

Mediabox kanaal 915CI +

insteekmodule kanaal 363

Via de Ether op 106.10 FM

Gegevens

IBAN NL79RABO0393515702

BIC RABONL2U

BTW NL008736248B01

KvK 41204059

Het weer in Diemen