Wij willen jou graag
als vriend van DMN
Volg Studio DMN:

Vrienden van Studio DMNStudio DMN verzorgt als publieke lokale omroep uitzendingen voor alle inwoners van Diemen. In onze programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen. Wij maken radio en online televisie voor, jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daar tussen zit. En dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag.


Wordt vriend van Studio DMN

Je wordt “Vriend” door € 25 over te maken op rekening NL79RABO 0393 5157 02. Dit is een eenmalige donatie, zonder verdere verplichting, voor periode van 01 mei 2019 t/m 30 april 2020. Daarna: € 20 per jaar, vrijwillig, met dezelfde prestatie vanuit DMN
Stuur ons een mail als je vermeld wilt worden op de speciale vriendenpagina op de site met: je naam, foto, beschrijving, interesses, evt. oproep met mailadres waarop gereageerd kan worden.

U wordt “Zakelijke Vriend” door € 250 over te maken op rekening NL79RABO 0393 5157 02
U ontvangt van ons een factuur met BTW.
Is voor periode oktober 2018 – december 2019
Is eenmalig, zonder verplichting.
Daarna: € 250 per jaar, vrijwillig, met dezelfde prestatie vanuit DMN
Stuur ons een mail als u vermeld wilt worden op de speciale pagina op de site met de informatie die graag vermeld wilt zien (logo, foto, beschrijving, etc.)

Wat krijgt U daarvoor terug?
Opname in de lijst op de site van DMN op de pagina VRNDNVDMN – ZKLK
Een uitgebreide(re) vermelding op aparte pagina van de site (met logo, beschrijving van de zakelijk activiteiten)
Elke kwartaal kans op een interview in een speciaal programma “Zakenvrienden van DMN”
Rond die uitzending naamsvermelding
Jaarlijks (tegen Kerst) bijwonen van een speciale uitzending vanuit De Omval (Voor de eerste donatie dus 2 keer: zowel 2018 als 2019), waarin we ook zoveel mogelijk “zakelijke vrienden” aan het woord laten.

Word zakelijke vriend