Op de hoogte van het
laatste nieuws in Diemen
Volg Studio DMN:

Nieuws

...
15-05-2019

Ernstig geweldsincident Kanaaldijk Diemen

In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 april 2019 heeft op de Kanaaldijk in Diemen een ernstig geweldsincident plaatsgevonden. Rond 07.30 u kwam bij de politie een melding binnen dat op de Kanaaldijk tussen Diemen en Driemond iemand is aangesproken door een hevig geëmotioneerde vrouw die aangaf dringend hulp nodig te hebben, n.a.v. een mishandeling. Bij aankomst van enkele Politie eenheden werd de vrouw aangetroffen. De vrouw gaf aan samen met een vriendin in Nederland op vakantie te zijn. In eerste instantie bleek het slachtoffer alleen op de dijk te zijn en gaf aan haar vriendin kwijt te zijn. Agenten zochten vervolgens de omgeving af en troffen de vriendin al snel aan. Deze vrouw had verschillende verwondingen en was tevens deels ontkleed.

De slachtoffers vertelden dat zij vrijdagavond in een bar in het centrum van Amsterdam een man hadden ontmoet. Ze dronken wat met hem en zaten op een gegeven moment in zijn auto. Tussen 02.30 en 07.00 uur bevonden de vrouwen zich in de auto van deze man maar wat er in die tijd in de auto is gebeurd, weten de vrouwen niet precies meer. Wat ze wel weten, is dat er uiteindelijk ruzie ontstond en de man één van de vrouwen in het voertuig begon te mishandelen. De vrouwen probeerden hierop te vluchten, maar ook buiten liet de man ze niet met rust. Vervolgens is hij toch weggereden, de twee vrouwen in paniek en gewond achterlatend.

Signalement
De man die de vrouwen meenam en één mishandelde, heeft een licht getinte huidskleur en is tussen de twintig en de dertig jaar oud. Hij wordt 1.80 meter lang geschat. Hij reed in een kleine, donkerkleurige auto.

Getuigen gezocht De politie doet onderzoek naar wat er precies met de 2 vrouwen gebeurd is. De auto van de man heeft tussen 02.30 uur en 07.45 uur waarschijnlijk enige tijd op de Kanaaldijk gestaan en dit is mensen mogelijk opgevallen. Heeft u iets gezien of gehoord wat het onderzoeksteam mogelijk verder kan helpen? Of heeft u andere informatie in deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, bel dan met 0800-7000. Via het tipformulier is het mogelijk om beeldmateriaal direct met de politie te delen. https://www.politie.nl/mijn-bu...


Meer nieuws

QBA-100-jaar-Hoera
08-03-2019

HieperdeBieb! Vier OBA 100 in OBA Diemen.


Lees meer
Singing-contest
18-04-2019

The Singing Kids Diemerplein


Lees meer
Lintjesregen-2019-2019-04-26-2095
26-04-2019

Twee Koninklijke onderscheidingen in Diemen


Lees meer