Op de hoogte van het laatste nieuws in Diemen

Nieuws

Brood Drive-Through bakkerij Visser in Diemen

25-03-2020

Een nieuw initiatief van Horeca bakkerij Visser naar aanleiding van de hamsterwoede en voedselverspilling die is ontstaan door de Corona crisis. Bakkerij Visser heeft een 'Brood Drive-Through' opgezet, waar ambachtelijk brood gehaald kan worden. De klant komt aanrijden en wordt bediend in zijn eigen auto. Samen met andere vers leveranciers wordt bovendien gekeken of de levering kan worden uitgebreid met andere producten. Bakkerij Visser bakt al 50 jaar ambachtelijk brood en is sinds 15 jaar gevestigd aan de Treubweg 19 in Verrijn Stuart in Diemen.

Vanuit Diemen leveren zij dagelijks brood aan de horeca. Door het sluiten van de meeste horeca blijven er bij leveranciers voorraden grondstoffen en producten over. Om de voedselverspilling tegen te gaan heeft het platform ‘Food Inspiration’ de website www.etenover.nl opgezet tussen consument en leveranciers, om er voor te zorgen dat er kwaliteitsproducten, direct aan de consument worden aangeboden.

"Horecaleveranciers zoals wij krijgen toch een enorme klap nu de horeca gesloten is. Het is fijn dat Food Inspiration het mogelijk maakt dat wij kunnen proberen in deze onzekere tijd, waar we met z’n allen in beland zijn, iets positiefs te ondernemen’ aldus, Pim Visser".

Via het initiatief etenover.nl, biedt Bakkerij Visser broodtassen met ambachtelijke broden aan. De broden worden geleverd in een (af)bakzak. De broden kan je thuis zelf afbakken. Bij de geleverde broodtas zit een duidelijke afbakinstructie voor de bakzakbroden.

Er kan dagelijks tot 18 uur besteld worden. De bestelling kan vervolgens de volgende dag worden opgehaald, tussen 10 uur en 12 uur in de Drive-Through aan de Treubweg 19, vanuit de bescherming van de eigen auto, maar ook op de fiets bent u welkom. De levering is contactloos; het is stop en go!

De broodtassen: Broodtas I : Met 3 ambachtelijke broden (Assorti: wit, volkoren, meergranen van desem of gist); Broodtas II : Met 3 ambachtelijke broden aangevuld met ten minste 12 luxe gesorteerde broodjes; Broodtas III: Met 3 ambachtelijke broden aangevuld met ten minste 5 zoete versnaperingen. Bakkerij Visser is bezig een Hub te creëren, zodat het mogelijk is om met 1 stop gevarieerde voedingspakketten af te halen in de Drive-Through. Ook ondernemers die zich hierbij willen aansluiten kunnen zich melden via 020-6244284.

Recente berichten