Wat is Diemen Ecostroom?

Diemen Ecostroom is een energiecoöperatie waarbij buurtbewoners en ondernemers collectief energie opwekken op een dak in de buurt. Het is een zelfstandige coöperatie maar gebruikt de kennis en kunde van Ecostroom.nu, die al meerdere energiecoöperaties heeft ontwikkeld in Amsterdam en omgeving.

Voor Diemenaren, door Diemenaren

Een oproep aan ondernemers om hun dak ter beschikking te stellen heeft gehoor gekregen. In het voorjaar van 2019 zullen ongeveer 500 zonnepanelen worden geplaatst op het voormalige en nieuwe pand van Rataplan aan de Weesperstaat! Het rendement ligt rond de 6% per jaar!

Bron, logo en introductietekst: Diemen Ecostroom

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.