Open Podium 2019, grote drukte in De Omval

10 februari 2019 – Tijdens het Open Podium, in de Omval vandaag was het erg druk. Veel van de Diemense culturele organisaties verenigingen ons dorp Diemen presenteerden zich. Het leek wel of het op deze zondag 10 februari 2019 extra druk was in Theater De Omval. Het kan zijn omdat het inwoneraantal van Diemen aan het groeien is.

De opening werd op feestelijke wijze geopend door de de Muziekschool van Diemen met een slagwerk-concert. door de Muziekschool. De muziekschool bestaat dit al dertig  jaar en viert natuurlijk blij en gelukkig het jubileum. Daarna keek en luisterde en keek het publiek geboeid naar leuke en mooie optredens van onder meer Theatergroep Diemen, de resultaten van naschoolse activiteiten van de schooljeugd van Diemen, dat was heel erg schattig met dansende en zingende kleine kindjes. Ook was er een optreden van kinderen van OnPoint Dancelab en Moving Harmony. 

De Diemer Harmonie was ook present met leuke muziek. kunstenaars waren aanwezig met demonstraties van beeldhouwen en schilderen en het Diemer Orkestje tradt op tezamen met het kinderkoor van  de De Ark, The Titanics, het koor Carpe Diem en het MDM Jazzorkest en Community Singing.

Bij veel optredens speelde jeugd van Diemen een prominente rol tijdens dit Open Podium, onder de trotse blikken van ouders, opa’s en oma’s.

Foto: De Omval Theaters in Nederland

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.