Wijkagent slaat alarm over troep Holland Park

De wijkagent van Holland Park heeft alarm geslagen over de grote hoeveelheden rommel in die woonwijk. Bewoners van de nieuwe woningen hebben bij hun komst veel troep, vooral van verpakkingen. Die materialen worden vaak voor de deur achtergelaten. De wijkagent waarschuwt voor ongedierte dat daar op af kan komen.

Omdat er nog steeds gebouwd wordt, zijn de voorzieningen in de wijk, zoals afvalcontainers nog niet definitief. Wat er nu staat kan de hoeveelheid afval niet aan. De gemeente heeft al veel troep weggehaald.

De wijkagent wijst op de verplichting van bewoners om hun grofvuil zélf naar het recycleplein in Diemen te brengen.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.