Zeer bijzondere lezing, bij Computerinloop Noorderlicht

Zondag 20 januari was er een bijzondere lezing over het oude systeem MSX. Rob liet zien wat er zoal nog steeds mee geprogrammeerd kan worden.

Er werd een demonstratie gegeven van een zelf spelende xylofoon, met kinderliedjes. Ook werd er een een meer dan perfect MSX Bingo-programma getoond.. De zeer deskundige Rob heeft alles opgezet en ook geprogrammeerd. Bij de techneuten, de vaste bezoeker en de coördinator ging het grotendeels boven de pet. De demonstratie is, op verzoek voor, herhaling vatbaar op, maar alleen in de Computerinloop Noorderlicht.

De Computerinloop Noorderlicht heeft er een bijzondere en goede techneut bij.

Volgende maand is er weer de Computerinloop Noorderlicht op zondag 3 en 17 februari 2019, aanvang 10.30 uur. Gruttoplein 2 Diemen Noord.

Wat bij on ons ook kan: Elke 1e en 3e zondag van de maand is er een computerinloop, waar minimaal 1 of 2 deskundigen, naar wij hopen, in het wijkcentrum het Noorderlicht, aanwezig zullen zijn. inloop 10:00, aanvang 10:30  einde 13:00 uur. De mensen die komen inlopen voor computerhulp, dienen hun mobile telefoon, tablet of laptop mee te nemen, zodat de deskundigen, met de klant naast zich het probleem kunnen oplossen.

www.https://fradeck.nl/computerinloopnoorderlicht.html

Info. computerinloopnoorderlicht@outlook.com

Bron + logo Computerinloop Noorderlicht

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.