Daarom Diemen evenementen

Wensboomactie

Ook dit jaar kan iedereen weer een wens doen voor een vriend(in), familie, buren of iemand die u een warm hart toedraagt.

Vanaf 6 december staan er in het winkelcentrum Diemerplein twee kerstbomen waar u uw wens in kunt hangen. Eén boom is voor de kinderwensen en de andere voor de volwassenwensen.

Uit de wensen van beide bomen wordt een winnaar gekozen die op de nieuwjaarsreceptie bekend wordt gemaakt en wiens wens in vervulling zal gaan.

Bij het DiemerNieuws van 6 december werd de wenskaart huis aan huis verspreid. De kinderwenskaarten zullen op de scholen worden verspreid.

Mocht u geen kaart hebben ontvangen dan kunt u altijd nog een kaart ophalen bij het Gemeentehuis, De wensboom in het winkelcentrum Diemerplein of het F.B. Duran zwembad.

U heeft de tijd om tot 20 december uw wens voor iemand anders in de boom op te hangen.

In het DiemerNieuws van 27 december zullen de vier door de jury gekozen wensen worden gepubliceerd. Tot en met 2 januari kan iedereen via deze website of via https://www.facebook.com/DaaromDiemen/ stemmen op de leukste wens voor volwassenen en voor de kinderen.

Op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente op maandag 7 januari zullen de 2 prijswinnaars bekend worden gemaakt door de burgemeester en kinderburgemeester.

Deze wensen laten wij dan in vervulling gaan.

Bron: Daarom Diemen – Foto: Frans Deckers

 

“Daarom Diemen Winterspelen”.

Op zaterdag 22 december is het tijd voor de vierde editie van de “Daarom Diemen Winterspelen”. Deze spelen worden georganiseerd door Stichting Welzijn Diemen en “Daarom Diemen” in samenwerking met de winkeliersvereniging van het Diemerplein.

Het programma van deze dag is nog niet bekend maar er zullen tal van nieuwe activiteiten komen.

Alle kinderen ontvangen gratis een strippenkaart waarmee ze alle activiteiten langs kunnen gaan. Daarna kunnen zij ook genieten van een heerlijk portie poffertjes om even bij te komen van de sportieve activiteiten.

Meet and Greet met Diemo de eend
Wil je samen met Diemo en de kerstman op de foto dan moet je zorgen dat je tussen 13.00-13.30 uur en 15.30-16.00 uur op het Diemerplein bent.

Bron + foto:: Daarom Diemen

 

KerstOmmegang

De Sint Petrusbandenkerk organiseert de jaarlijkse Kerstommegang voor alle kinderen uit Diemen. De wandeling start om 17.00 uur vanaf het gemeentehuis onder muzikale begeleiding van de Neuteblazers. Tijdens de tocht lopen er diverse dieren mee zoals een kameel, kalf, koe en een ezel. Onderweg wordt op een aantal locaties een deel van het kerstverhaal voorgelezen waarna de tocht eindigt bij de levende kerststal op het plein voor de kerk. Heb je zelf een leuke lampion dan mag je die meenemen.

Bron + foto:: Daarom Diemen

 

Nieuwjaarsreceptie

Datum: 7 januari 2019 

Tijd: 20:00 tot 21:30 

Op maandag 7 januari 2019 bent u weer van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Bron + foto:: Daarom Diemen

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.