Bus 44 rijdt overdag minder vaak.

De dienstregeling van het GVB is, voor bus 44, tussen 9.00 en 16.00 uur is per 9 december teruggebracht van elke tien naar elke twaalf minuten, met anders gezegd de bus per uur uur een keer minder. Tijdens de spits blijft de buslijn 44  wel om de tien minuten rijden.

Tijdens werkdagen gaat de bus 44 na 20.00 uur echter om de 20 minuten rijden terwijl dat nu nog een maal per half uur is. Dit is ook het geval bij lijn 66 die van Bijlmer Station Arena via Diemen naar IJburg rijdt.

Voor Tramlijn 19 zijn er in GVB-dienstreling geen veranderingen van en naar De Sniep in Diemen of Metrolijn  53 die de 2 metrostations in Diemen-Zuid aan doet.

Foto: GVB – Amsterdam

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.