Alarm over gevaarlijke fietsroute

Ouders van scholieren die gebruik maken van het Spoorpad en de Kanaaldijk hebben alarm geslagen over de gevaarlijke situatie van die fietsroute. De verbinding tussen Diemen en Weesp wordt bij gladheid niet gestrooid en er ligt veel rommel op de weg, die daardoor in de bocht verraderlijk glad is, zegt de moeder van een scholier uit Diemen.

 

Onlangs is een leerlinge van het Vechtstede College in Weesp in die bocht ten val gekomen en heeft daarbij blijvend letsel opgelopen. Langs het pad ontbreken hekken om weggebruikers op te vangen voor ze van het talud schieten.

Het pad is bij vorst en sneeuw onbegaanbaar, luidt de klacht en er ontbreekt fatsoenlijke verlichting.

Ondanks verschillende pogingen tot contact heeft de vrouw van de gemeente geen reactie op de klacht ontvangen. Ze heeft haar noodkreet doorgespeeld aan Brigitte Wielage van de VVD, die daarover bij burgemeester Boog haar beklag heeft gedaan.


Foto:L http://weblog.borsato.nl

 

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.