Kerstboomactie 2018

Ook dit jaar kan iedereen weer een wens doen voor een vriend(in), familie, buren of iemand die u een warm hart toedraagt.

Vanaf 6 december staan er in het winkelcentrum Diemerplein twee kerstbomen waar u uw wens in kunt hangen. Eén boom is voor de kinderwensen en de andere voor de volwassenwensen.

Uit de wensen van beide bomen wordt een winnaar gekozen die op de nieuwjaarsreceptie bekend wordt gemaakt en wiens wens in vervulling zal gaan.

Bij het DiemerNieuws van 6 december wordt de wenskaart huis aan huis verspreid. De kinderwenskaarten zullen op de scholen worden verspreid.

Mocht u geen kaart hebben ontvangen dan kunt u altijd nog een kaart ophalen bij het Gemeentehuis, De wensboom in het winkelcentrum Diemerplein of het F.B. Duran zwembad..

U heeft de tijd om tot 20 december uw wens voor iemand anders in de boom op te hangen.

In het DiemerNieuws van 27 december zullen de vier door de jury gekozen wensen worden gepubliceerd. Tot 2 januari kan iedereen via deze website of via onze facebookpagina  stemmen op de leukste wens voor volwassenen en voor de kinderen.

Op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente op maandag 7 januari zullen de 2 prijswinnaars bekend worden gemaakt door de burgemeester en kinderburgemeester.

Deze wensen laten wij dan in vervulling gaan.

Bron en tekst: Daarom Diemen

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.