Woningcontrole daadwerkelijk bewoners in Diemen

 

In samenwerking met de Gemeente hebben wij gisteren een aantal woningen in Diemen gecontroleerd. Deze samenwerking is bedoeld om ondermijning tegen te gaan.

Zijn de mensen die volgens de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) staan ingeschreven ook daadwerkelijk de bewoners van een woning? Wij gingen op onderzoek uit en vroegen de bewoners naar hun verhaal.

Mocht u een woning in de buurt hebben waarover u twijfels heeft? Illegale onderhuur? Airbnb? U kunt u verhaal altijd met ons delen. Wij gaan voor u uitzoeken of er illegale praktijken spelen, of dat er rechtmatig wordt gehandeld.

Bron en foto:: Politie Diemen – Ouder-Amstel

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.