Wethouder Nuijens niet over de schreef

Een wervende tekst van wethouder Jorrit Nuijens voor een particulier bedrijf, die bij de VVD verbazing wekte, blijkt afkomstig van een persbericht van Staatsbosbeheer dat eerder in DiemerNieuws werd geplaatst. Dat hebben b en w geantwoord op vragen van de liberalen.

Nuijens had toestemming gegeven voor gebruik van het citaat. Volgens het college ging hij daarmee niet over de schreef, zoals de VVD zich afvroeg. Nuijens liet zich in de tekst voor een bierproeverij in het Diemerbos positief uit over dat initiatief. Zijn uitspraken werden opgenomen in een brochure voor crowdfunding tan bate van het horecabedrijf.

Het college ziet geen enkel bezwaar in medewerking van de wethouder, omdat het horecaplan al door de gemeente wordt gesteund en omdat het een bestaand citaat betrof.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.