VVD verwijt college traag antwoord

De gemeente is nalatig bij het beantwoorden van e-mails van burgers. De VVD in de gemeenteraad zegt verontrust te zijn over het uitblijven van een reactie op vragen van inwoners over gevaarlijke situaties bij bouwactiviteiten op De Sniep.

In vragen aan het college stelt Brigitte Wielage namens de VVD dat het belangrijk is voor het vertrouwen van het publiek in het gemeentebestuur dat er adequaat en snel op vragen gereageerd wordt.

Een inwoner die half september de gemeente benaderde, kreeg behalve een ontvangstbevestiging geen reactie. Ook niet na herhaalde mails in september en twee keer in oktober. De VVD-fractie wil weten hoe het mogelijk is dat een inhoudelijke reactie uitbleef.

Foto: Frans Deckers – Diemen

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.