STUDIO DMN RADIO BELUISTEREN

Studio DMN Radio beluister je via de FM uitzendband, via de anolage/ digitale ziggo kabel, via KPN Internet aanbieders en via Internet.

Kabel
Heb je een kabelaansluiting van Ziggo beluister je Studio DMN Radio via analoog (coax) op FM 103.3, digitaal via de Mediabox op kanaal 915 en als je de Horizon gebruikt op kanaal 363.

Internet providers
Studio DMN Radio beluister je via de volgende Internet providers:

XS4All, Telfort, andere KPN aanbieders via kanaal 1058
FM uitzendband (ether)
Studio DMN Radio is ook via de FM band in de auto of op een transistorradio te ontvangen. Hiervoor heeft de omroep een zender opgesteld staan in op het dak van de studente flat en zendt uit op FM 106.10 Zie hieronder het uitzendgebied.

Internet
En heb je Internet, dan zijn de uitzendingen ook op deze manier te beluisteren. Wereldwijd!

Via onze webplayer
Via de TuneIn app
Studio DMN Radio support de open media formats. De internet stream is getest op Windows, Mac OSX en Linux. Ook is de live speler en stream getest met de volgende browsers:

Windows: Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome en Safari
Mac OSX: Safari, Firefox en Chrome
Linux: Firefox en Chrome
De webplayer is gebaseerd op HTML5. Mocht je browser geen HTML5 ondersteunen (met name oudere versies) dan wordt Adobe Flash browser plugin gebruikt (indien geïnstalleerd).

Software spelers
De live stream is te laden met Windows Media Player

DAB+
Radio Hoeksche Waard is niet te ontvangen via DAB+.

Radioprogramma gemist?
Verschillende radioprogramma’s worden beschikbaar gesteld om (nogmaals) te beluisteren. Ga hiervoor naar Programma Gemist.

Bereik etherzenders FM 106.10