Kerstconcert in de St.Petrus’Bandenkerk

Op zondag 23 december is er in de St.Petrus’ Bandenkerk een kerstconcert met samenzang georganiseerd.  Belangeloze medewerking zal worden verleend door het Hagunnankoor, het la Stanza dameskoor, the Free Willies en het r.k. gemengd koor uit de Graankorrel. Het concert begint om 14.30 uur, de kerk is v.a.14.00 uur open. De leiding is in handen van Irma Steur. In de pauze zijn, tegen vergoeding, koffie of thee verkrijgbaar. De toegang is gratis, maar bij het verlaten van de kerk wordt er wel een vrijwillige bijdrage van u gevraagd die bestemd is voor het St.Petrus’Banden restauratiefonds.

Fotocollage: Frans Deckers – Diemen

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.